در حال بارگذاری ...
شنبه 8 دی 1403

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور:
نُرم نیروی کار فنی در کشور زیر ۴ درصد است

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، نرم نیروی کار فنی و تکنسین را در کشور زیر چهار درصد اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی، ابراهیم صالحی عمرانی با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان یکی از هدفمندترین دانشگاه های کشور مطرح است افزود: این دانشگاه ارتباط تنگاتنگی بین دنیای بازار کار و اشتغال دارد.

وی افزود: آموزش و یاددهی در این دانشگاه مبتنی بر حرفه و شغل است و براساس مشاغل حال و آتی، برنامه های درسی استخراج و آموزش داده می شود و مستقیما به تربیت نیروی انسانی می پردازیم که وارد بازار کار می شود.

وی از دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان کارآفرین ترین دانشگاه در کشور یاد کرد و گفت: اقتصادی ترین دانشگاه کشور هستیم که می توانیم برای افراد ایجاد اشتغال کنیم و در تولید و رشد اقتصادی کشور موثر باشیم.

صالحی عمرانی تصریح کرد: این دانشگاه از سوی دولت و وزارت علوم برای رشد کمی و کیفی مدنظر قرار گرفته است و در شورای گسترش، مجوز رشد و توسعه دارد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با اشاره به وجود بیش از چهار میلیون دانشجو که در دو هزار و ۸۰۰ دانشگاه فعالیت می کنند گفت: فارغ التحصیلان این دانشگاه ها نمی توانند با بازار کار ارتباط برقرار کنند ولی این مشکل در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود ندارد.

صالحی عمرانی افزود: در حال حاضر حدود ۱۷۳ دانشکده و آموزشکده با هزار و ۲۰۰ آزمایشگاه و کارگاه و ۲۰۰ هزار دانشجو داریم و در مازندران نیز ۱۲ آموزشکده و دانشکده با ۱۷ هزار دانشجو فعالیت دارند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: ۱۸ تا۲۰ درصد نیروی کار در نرم جهانی تکنسین و فنی هستند و این آمار در کشور به زیر چهار درصد می رسد و این نشان می دهد که سیستم های آموزشی هدفمند عمل نکرده اند.

وی تاکید کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای باید مورد توجه دولت و خانواده ها قرار گیرد و بازار کار و اصناف می توانند نیروی کار و برنامه آموزشی را با هماهنگی با این دانشگاه طراحی کنند.