در حال بارگذاری ...
شنبه 23 فروردین 1404

دستورالعمل ترم تابستان

                                                                    

                                                                                    بسمه تعالی

                                                                     دستورالعمل ترم تابستان

با سلام و آرزوی توفیق

احتراماً؛ نظـر بـه اهمیت ایجاد تسهیلات در جهت تسریـع فـرآینـد تحصیل و دانش­آموختگی دانشجویان این دانشگاه، بدین­وسیله مجوز برگزاری دوره­ی تابستانی در سال تحصیلی 97ـ1396 (در قالب نوبت شبانه)، صادر می­گردد تا مراکز واجد شرایط، با رعایت موارد زیر نسبت به برنامه­ریزی و اجرای این دوره، اقدام نمایند.

1ـ دوره­ی تابستانی، نیمسال محسوب نمی­شود. اما نمرات کسب شده در پایان دوره، در کارنامه­ی دانشجو ثبت شده و در محاسبه­ی میانگین کل دانشجو منظور می­گردد.

2ـ به استناد ماده­ی 7 آیین­نامه­ی آموزشی مصوب اسفند 1393، کلیه­ی دانشجویان شاغل به تحصیل می­توانند در حالت عادی نسبت بـه اخذ حداکثر 6 واحد درسی در دوره­ی تابستان اقدام نمایند.

* در صورتی که دانشجویی برای دانش­آموختگی حداکثر 8 واحد درسی باقیمانده داشته باشد، می­تواند تمام آن واحدها را در دوره­ی تابستان اخذ نماید، بنابراین مراکز موظفند ضمن احصای آمار دانشجویان ذینفع، نسبت به اطلاع­رسانی جامع به دانشجویانی که مشمول این موضوع می­شوند، اقدام لازم را به عمل آورند.

3ـ در هر یک از حالت­های فوق، دانشجویان (اعم از روزانه یا شبانه) که نسبت به اخذ واحدهای درسی در دوره­ی تابستانی در مرکز محل قبولی خود اقدام می­نمایند، می­بایست شهریه­ی ثابت (به میزان 50 درصد شهریه ثابت ورودی خود) و کل شهریه­ی متغیر واحدهای اخذشده­ی دوره تابستان را به این مرکز پرداخت نمایند.

3-1- دانشجویانی که با رعایت مفاد این دستورالعمل « در محل تحصیل خود و یا به صورت میهمان » اقدام به اخذ واحد درسی در دوره­ی تابستان می­نمایند، در صورتی­که حداکثر دو عنوان درسی باقیمانده داشته باشند، جهت استفاده از مزایای ادامه تحصیل در دوره­ی تحصیلی بالاتر، می­توانند با رعایت مقررات مربوطه، پس از انجام فرآیند انتخاب واحد در شروع سال تحصیلی 98-97 حداکثر تا تاریخ 30/09/97 نسبت به اخذ و گذراندن واحدهای باقیمانده به صورت معرفی به استاد اقدام نمایند. 

3ـ2ـ ارایه درس کارآموزی در تابستان 97 در تمامی مراکز (حتی مراکزی که مجری دوره تابستان نمی­باشند.)، بلامانع می باشد. دراینصورت، دانشجویان دوره­ی روزانه­ای که نیمسال 962، حداکثر نیمسال پنجم تحصیلی آنان بوده است، از پرداخت شهریه درس مذکور معاف می­باشند و بقیه دانشجویان (اعم از شبانه، میهمان و یا دانشجویان دوره­ی روزانه­ای که نیمسال 962، نیمسال ششم و بالاتر می­باشد.) ملزم به پرداخت شهریه این درس می­باشند.

4ـ میهمان شدن دانشجویان این دانشگاه در سایر مراکز وابسته، در دوره­ی تابستانی پس از ثبت درخواست در سامانه­ی "سماد"، مطابق زمانبندی مندرج در جدول زیر انجام می­گیرد. بنابراین به نحو مقتضی اطلاع رسانی لازم صورت پذیرد.

(طبق موارد مندرج در بند 3 بخشنامه 2601/320/25 مورخ 25/02/1397 همکاران محترم می­بایست نسبت به اعلام برگزاری یا عدم برگزاری دوره تابستان و همچنین دروس ارائه شده مرکز خود در "سامانه سماد"  اقدام نمایند.)

4ـ1ـ دانشجویان نوبت روزانه­ای که به صورت میهمان در هر یک از مراکز وابسته به دانشگاه در دوره­ی تابستان تحصیل می­نمایند، می­بایست شهریه­ی (ثابت و متغیر) خود را به مرکز مقصد پرداخت نمایند.

4ـ2ـ دانشجویان نوبت شبانه­ای که به صورت میهمان در هر یک از مراکز وابسته به دانشگاه در دوره­ی تابستان تحصیل می­نمایند ، می­بایست 50 درصد شهریه ثابت ورودی خود را به مبدأ و 50 درصد شهریه ثابت و کل شهریه­ی متغیر واحدها را به مقصد پرداخت نمایند. (در مجموع، دانشجویان دوره­ی شبانه می­بایست، یک شهریه ثابت کامل را پرداخت نمایند).

4ـ3ـ میهمان شدن دانشجویان سایر دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالی (اعم از دولتی، غیردولتی، غیرانتفاعی، علمی کاربردی، آزاد و پیام نور)، در صورت پذیرش شرایط و ضوابط دانشگاه فنی­ و حـرفـه­ای توسط دانشجویان متقاضی و دانشگاه مبـدأ بلامانع می­باشد.

4ـ4ـ میهمان شدن دانشجویان دانشگاه فنی­وحرفه­ای در دانشگاه­های دولتی (مشروط به اینکه واحدهای درسی در آن دانشگاه­ها به صورت حضوری ارائه گردد)، بلامانع می­باشد.

4ـ5ـ دانشجویان دانشگاه فنی­وحرفه­ای، فقط دروس عمومی و پایه را می­توانند در
دانشگاه­های غیردولتی­ ـ غیرانتفاعی، علمی ـ کاربردی و آزاد اسلامی (مشروط به اینکه واحدهای درسی در آن دانشگاه­ها به صورت حضوری ارائه گردد)، به صورت میهمان بگذرانند.

*یادآوری مهم: در هریک از حالت­های فوق، در صورتی که عنوان و تعداد واحدهای درسی در مرکز مقصد و مبدأ یکسان باشد، پذیرش درس/دروس گذرانده شده، پس از تطبیق کد درس/ دروس گذارنده شده با کد استاندارد انجام می­گیرد.

5ـ سقف واحد حق­التدریس همکاران موظف ( اعم از هیأت علمی و کادر آموزشی موظف) در این دوره 24 واحد نظری (ساعت) یا معادل عملی آن در هفته و اعضای مدعو، حداکثر 16 واحد نظری (ساعت) یا معادل عملی آن در هفته در مجموعه­ی مراکز وابسته به دانشگاه
فنی­و­حرفه­ای
می­باشد.

6ـ با توجه به استعلام از معاونت محترم اداری و مالی، ضوابط واریز شهریه ثابت و متغیر دانشجویان متعاقباً اعلام خواهد شد.

7ـ سازمان مرکزی دانشگاه با استرداد کامل وجوه واریزی به مراکز مجری دوره­ی تابستانی، هیچگونه تعهدی درخصوص هزینه­های اجرای این دوره­، اعم از؛ حق­التدریس، مواد مصرفی، حامل­های انرژی، حق­الزحمه عوامل اجرایی، بازخرید یا ذخیره مرخصی و ... را نخواهد داشت.

تبصره: درخصوص ذخیره یا بازخرید مرخصی مدیران آموزشکده/ دانشکده مطابق بخشنامه 6/210/25 مورخ 04/04/97 انجام خواهدشد.

8- جدول زمان­بندی اجرای دوره­ی تابستانی، با در نظر گرفتن 6 هفته برای آموزش و یک هفته برای امتحانات این دوره به شرح زیر اعلام می­گردد.

 

ثبت درخواست

میهمانی در سامانه سماد

ثبت­نام و انتخاب واحد در ناد (برای مراکز متقاضی انتخاب واحد اینترنتی)

 

ثبت­نام و انتخاب واحد در ناد (توسط همکاران)

شروع و پایان کلاس­ها

امتحانات

از

شنبه 02/04/97

شنبه

16/04/97

دوشنبه 11/04/97

شنبه 23/04/97

شنبه 03/06/97

لغایت

پنج­شنبه 14/04/97

چهارشنبه 20/04/97

پنجشنبه 28/04/97

سه شنبه 30/05/97

چهارشنبه 07/06/97

 

 

 

                                                                                      اداره خدمات آموزشی