دانشگاه فنی خراسان شمالی رویداد ملی استارت اپ فرهنگی برگزار می کند
مسعود قاضی پور روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران استان اظهار داشت: محورهای این همایش شامل کسب و کارهای دیجیتال و فضای مجازی، بازی، اسباب بازی و سرگرمی، صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی، صنایع دیداری و شنیداری، هنرهای تجسمی و نمایشی، گیاهان دارویی و طب سنتی و طراحی و معماری است.
وی بر ارائه خدمات شتابدهی به تیم های برتر این دوره از رویداد ملی تاکید کرد و افزود: علاوه بر ارائه خدمات آموزشی تخصصی به نفرات اول تا سوم و همچنین هفت تیم شایسته جوایز ارزنده ای اهدا می شود.
قاضی پور اظهار داشت: شتاب دهنده ها برای اجرایی و عملی شدن ایده ها بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان نیز کمک مالی می کنند و ۶ ماه به ایده پرداز آموزش تخصصی خواهند داد و در ادامه کسب و کار جدید به سرمایه گذار معرفی می شود، ایده های برتر به ثروت و اشتغال تبدیل خواهند شد.
وی گفت: شرکت های نو پا در جهت تولید و کارآفرینی با توجه به نیاز بازار مورد حمایت استارت آپ قرار خواهند گرفت.
این استارتاپ فرهنگی بیستم تا بیست و چهارم آذر ماه سال جاری به صورت مجازی برگزار خواهد شد و علاقه مندان و دانشجویان می توانند تا ۱۳ آذرماه ایده های خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
جذب یکهزار و ۵۰۰ دانشجو
رییس دانشگاه فنی و حرفهای خراسان شمالی گفت: در سال تحصیلی جاری یکهزار و ۵۰۰ دانشجوی جدید وارد دانشگاه فنی و حرفه ای استان شدند.
قاضی پور افزود: ۷۰ درصد از حدود بیش از چهار هزار دانشجوی دانش آموخته این دانشگاه به دلیل داشتن مهارت لازم وارد بازار کار دولتی یا بخش خصوصی می شوند.
وی با بیان اینکه با احتساب دانشجوهای جدید هم اینک نیز بیش از چهار هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند گفت: این مرکز آموزش عالی دارای پنج آموزشکده شامل آموزشکده فنی و حرفه ای دارالفنون پسران و آموزشکده انقلاب اسلامی دختران در بجنورد، آموزشکده پروفسور حسابی در شیروان، آموزشکده جاجرم و آموزشکده کشاورزی سمنگان در مانه و سملقان است که افزون بر ۲ هزار و ۶۰۰ دانشجوی دختر و پسر در این مراکز مشغول به تحصیل هستند.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای خراسان شمالی با بیان اینکه داوطلبان دانشگاه فنی و حرفه ای از هنرستان ها جذب می شوند، افزود: در مرحله اول باید رشته های مناسب بازار کار در هنرستان ها ایجاد و در ادامه در دانشگاه ها نسبت به ایجاد رشته های مرتبط اقدام شود.
دانش آموزان هنرستانی خراسان شمالی در۸۸ رشته تحصیلی، مشغول به تحصیل هستند.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان شمالی در ادامه بر رونق کسب و کار در بازار تاکید کرد و گفت: هم اکنون باید کسب و کارهای نوین ایجاد کنیم زیراکه دیگر برخی از رشته ها پاسخگو نیست و به همین دلیل رشته های دانشگاهی باید به سمت رشته هایی برود که در بخش خصوصی کار ایجاد و خود دانش آموختگان به سمت کار و بازار حرکت کنند.
در خراسان شمالی حدود ۳۰ هزار دانشجو در دانشگاه های دولتی، پیام نور، آزاد و سایر مراکز آموزش عالی تحصیل می کنند.